ВИОЛЕТА МИЛЪР

Съдружник-Адвокат

Email:office@psi-law.com

Виолета е съдружник-адвокат в Адвокатска кантора „Иванова и Партньори“, член на Софийска адвокатска колегия, представител на кантората във Великобритания, специализиращ в областта на Недвижимите имоти. Виолета е завършила през 1998 година специалност право със степен магистър в Университетета за Национално и Световно Стопанство в гр. София,  придобива юридическа правоспособност през 2002, непосредствено след което се присъединява към Адвокатска кантора Димитров и Партньори гр. София, където предимно практикува в областа на вещтното право.

След преместването си в Англия през 2003 година, Виолета започва работа като съветник в добре позната във Великобритания финансова организация. През 2005 година Виолета завършва Университетски Колеж в Лондон, Великобритания и придобива магистърска степен в специалност Международно Бизнес Право.

Виолета е работила като Регистриран Европейски Адвокат към Адвокатска кантора Нюсъм Воуън (Newsome Voughan) в Ковънтри, след като успешно е положила изпити в Правния Колеж на Лондон за придобиване адвокатски права в Англия и Уелс. Великобритания. От 2010 до 2016 година Виолета е работила като асоцииран адвокат в адвокатска кантора Стефанова и Иванова, .

Езици:

Английски
Руски
Сърбо-Хърватски